ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Αναφορικά με τα δελτία τύπου του υπουργού Βασίλη Κικίλια όπου μας αναφέρει κίνηση στα αεροδρόμια με 31 εκατομμύρια επισκέπτες, σύμφωνα με τα στοιχεία της fraport, έχουμε για άλλη μία φορά αναφορά σε νούμερα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Έλληνα πολίτη. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας κάνει άνοιγμα για την αξία της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα καθώς ο πρωθυπουργός κάνει προσπάθειες αλλά δεν γνωρίζει τι είδους προσπάθειες είναι αυτές. Απλά κάτι πρέπει να πει μόνο για λόγους εντυπώσεων. Σοκαριστικό μάλιστα είναι ότι ο υπουργός στην επίδειξη ενός λεξιλογίου αποδεικνύει ότι δε βαδίζει με την ελληνική τουριστική πραγματικότητα καθώς προσπαθεί να δώσει το μήνυμα της συνεργασίας των ανθρώπων του τουρισμού με τους ανθρώπους του πολιτισμού. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καθώς το μπάζωμα της ιερής ακρόπολης αποτελεί σημάδι της ανύπαρκτης συνεργασίας των δύο υπουργείων. 
Τέλος πέφτει στο ατόπημα να αναφέρει ότι το μεταναστευτικό και εγκληματικότητα παραμένει ψηλά στη ατζέντα των πολιτών. Έτσι για πρώτη φορά ακούμε και για την “ατζέντα των πολιτών”. Χρήση έκφρασης που καταδεικνύει πως ο υπουργός άλλου πατάει και αλλού βρίσκεται την ώρα μάλιστα που οι Έλληνες έχουν πρόβλημα επιβίωσης. Ο υπουργός νομίζει πως αναφέρετε σε ανοους ανθρώπους οι οποίοι θα παραβλέπουν το συνεχόμενα χαμηλό βιοτικό επίπεδο και θα δώσουν την πρέπουσα σημασία στις κούφιες αναφορές του χωρίς κανένα όφελος για τον Έλληνα. Λόγια και επίδειξη λεξιλογίου δεν μας βοηθούν και όπως αναφέρει ο υπουργός κρινόμαστε από τις πράξεις μας. 
Έτσι κύριε υπουργέ από το παραλήρημα της εκφρασιολογίας σας παραδέχεστε, με την ύπαρξη τής άδειας τσέπης του Έλληνα, ότι θα έρθουν άλλοι που θα πράξουν για τον ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 https://www.youtube.com/watch?v=G4_smEoOHIQ&t=5s