ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΣ ... ΓΙΑΤΙ ; | ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ


Τα Βαρέα μέταλλα είναι ο μεγάλος εχθρός της υγείας του ανθρώπου τα οποία υπάρχουν μεν στην φύση όμως το μεγαλύτερο μέρος της μόλυνσης οφείλεται σε δραστηριότητες του ανθρώπου .

Το περίεργο είναι το ότι οι κυβερνήσεις δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό το θέμα είναι σαν να μην τους ενδιαφέρει καν.

Για παράδειγμα το αρσενικό που είναι παρών σε υψηλά επίπεδα στα υπόγεια ύδατα και της Ελλάδας αποτελεί μεγάλη απειλή για την δημόσια υγεία καθώς υπάρχει και στο πόσιμο νερό στην άρδευση στην παρασκευή τροφίμων κοκ.

Το ανόργανο Αρσενικό είναι μη βιοδιασπώμενο και δρα σωρευτικά που σημαίνει μπορεί αυτό να προκαλέσει καρκίνο δερματικές αλλοιώσεις , καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη. Ενοχοποιείται ακόμη για επιδράσεις στην ανάπτυξη παθήσεις στους πνεύμονες καθώς και να επιφέρει δυσμενή αποτελέσματα στην εγκυμοσύνη.

Τόσες ασθένειες λόγω του Αρσενικού και βέβαια πολλές επιπλέον από τα υπόλοιπα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν επίσης στο νερό και κανένας από τους πολιτικούς ΟΛΩΝ των κομμάτων ΔΕΝ ασχολείται με αυτή την μάστιγα !

Μπορεί και πρέπει να γίνει ο καθαρισμός των υδάτων και αυτό θα πράξουμε εμείς διότι πρέπει το βασικό στοιχείο του ανθρώπου να είναι καθαρό όπως το έφτιαξε η δημιουργία για τον Άνθρωπο. Μελετήστε τις προγραμματικές δηλώσεις της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  και θα καταλάβετε ότι μόνο με την αξιοποίηση του πλούτου μας μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλα τα έργα και έτσι θα αρχίσουμε να ζούμε όπως μας αξίζει !

Μόνο εμείς οι της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ αναδεικνύουμε τα θέματα που ταλαιπωρούν τους Έλληνες και πάντοτε δείχνουμε και την λύση !

Είναι μονόδρομος η ένωση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τον πλούτο μας και να δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ , ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ .


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υπ.Βουλευτής Α' Θεσ/νίκης

Κιν: 6944444036

e-mail: c.charitopoulos@gmail.com


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (26/10/2022)

 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ

 Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος

Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

ΙΛΛΥΡΙΑ ΡΑΔΙΟ & WEB TV