ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΟΣ ΑΕΡΙΟΥ ΤΑΡΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΙΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (TAP) ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΔΙΑΔΡΙΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ  ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΩΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΤΕΛΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΨΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΤΟΥ ΤΕΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ» ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2019 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΜΩΣ Η ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ ΚΕΡΔΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΕΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ‘’ΣΤΗΜΕΝΟ’’ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ Γ' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ  ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΡΗ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ- ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ  ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ Δ' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4217/2013 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΕΝΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΚΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Ε' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΟΣΚΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΠΛΟΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Α’ ΑΘΗΝΩΝ  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : plofaf@gmail.com -694 523 3237

 


 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ