ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΟΛΥΒΔΟΣ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ

ΜΟΛΥΒΔΟΣ Ο ΥΠΟΥΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ

Ο μόλυβδος είναι ένα από τα αρχαιότερα μέταλλα και χρησιμοποιήθηκε από τον άνθρωπο εδώ και 6.000 χρόνια. 
Χρησιμοποιείται ευρέως σε μεγάλο αριθμό προϊόντων καθημερινής χρήσης , βρίσκεται παντού στο περιβάλλον,στο νερό, στον αέρα και όλα αυτά σε συνδυασμό δημιουργούν μεγάλο τοξικό πρόβλημα στον άνθρωπο. Επηρεάζει μεταξύ άλλων το νευρικό σύστημα ακόμη και σε παιδιά επηρεάζει αρνητικά τα νεφρά το γαστρεντερικό , αρθραλγίες και επιδρά στο σύστημα αναπαραγωγής επίσης ενοχοποιείται για καρκινογενέσεις. Όλες οι μπαταρίες περιέχουν κυρίως μόλυβδο και πρέπει να ανακυκλώνονται ! Βλέπουμε ότι προωθείται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που φορτίζει μπαταρίες πολύ μεγάλες που και αυτές θα πρέπει όπως όλες οι μπαταρίες να αλλάζουν όταν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής τους. 
Οπότε γεννάται το ερώτημα αυτές που θα είναι έπειτα από χρόνια εκατομμύρια, που θα πρέπει να ανακυκλωθούν θα γίνει όπως πρέπει η θα βρεθούμε σε νέο αδιέξοδο ; Αναρωτιέται κανείς …. γιατί δεν κάνουν χρήση την γνωστή τεχνολογία παραγωγής υδρογόνου ;Παρότι την γνωρίζουν δεν την χρησιμοποιούν για να απαλλαγεί ο πλανήτης μας από την τεράστια μόλυνση ;
Γιατί στην Ελλάδα δεν ξεκινούν από τον καθαρισμό των υδάτων ; Όλα αυτά προυποθέτουν πολιτική βούληση ! Αυτή όπως διαπιστώσαμε στην πράξη δεν υπάρχει. 
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στις προγραμματικές της δηλώσεις που είναι κατατεθειμένες δεσμευτικά στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ αναφέρει αναλυτικά για όλους τους τομείς λεπτομερώς και πρωτίστως τοποθετεί τον Άνθρωπο στο επίκεντρο.Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 

Πηγή

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Πηγή