ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η αδιαφορία είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς σε ότι αφορά την υγεία των πολιτών και ειδικότερα : είναι γνωστό ότι τα νερά μας είναι βεβαρημένα με τοξικά βαρέα μέταλλα που δημιουργούν πολλές και δύσκολες παθήσεις στον άνθρωπο.

Κανένα έργο, κανένα σχέδιο το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα από την πολιτεία, αλλά και εάν θυμηθούμε τα καλοκαίρια με τις πυρκαγιές , τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν και φυσικά το οικονομικό που χειροτερεύει καθημερινά ,οι πολιτικοί αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία πόσο ανεπαρκείς είναι ! Αυτός όμως που ταλαιπωρείται πάντοτε είναι ο πολίτης που καλείται να πληρώνει πάντα αυτός τα ,,σπασμένα,, και το χειρότερο είναι ότι όσα και να πληρώνει δεν φτάνουν για να καλυφθούν οι μαύρες τρύπες της οικονομίας που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνώντες. Η επόμενη μέρα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική ! 

Η μόνη αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι οι Έλληνες να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας διαχωρίζουν δλδ Κόμμα – Δόγμα – Χρώμα και να ενωθούμε ως Έθνος ! Τότε θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον τεράστιο πλούτο των Ελλήνων και με την πλατφόρμα της Ελλήνων Συνέλευσις , Ιδρυτική Διακήρυξη , Προγραμματικές Δηλώσεις θα δομήσουμε την Ελλήνων Πολιτεία με Αξίες με Αρχές και Πολιτειακούς Νόμους ! Όλα εξαρτώνται από την δική μας απόφαση Έλληνες.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ