ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΝΤΟΥΖ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΩΣ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ''ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ'' ΗΡΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΦΟΡΟ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 1,25 ΚΑΙ 1,30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ''ΑΝΑΓΚΗΣ'' ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.. ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ. Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΠΕΙ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΘΙΚΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΠΑΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; 

Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
Η ΡΗΤΡΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ''ΣΟΥΜΑ'' ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ''. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ. ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΜΠΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΣΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΟΥΝ.

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΑ Ή ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ.

ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.) ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ:

- ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

- ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ''.

- ΡΗΤΡΕΣ ΡΥΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ''ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ''.

- ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

- ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΕΧΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΜΗΡΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ. 
ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. 


ΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ. 


 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


 


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303 ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906 Email: esy.perifereiakritis@gmail.com