ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ MME ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
MΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ Α.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ, ΟΠΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ Ο ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ " ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ.

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ,
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ