ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΤΕΡΑΤΑΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ''ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ'' ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4887/2022 ΦΕΚ Α' 16.(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4887/2022 ΑΡΘΡΟ 24 ΠΑΡ. 2.Δ.)

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ Κ.Α, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΩΣ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 65% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ. ΑΡΑ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ. 
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΜΟΙΒΩΝ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ''ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ'', ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΟ 17% ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 22%. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΟΝΟΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΑΡΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΦΟΡΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΡΑ, Η ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ Ή ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΦΟΡΩΝ.

ΕΤΣΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΫΛΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ). ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. (Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΡΑ, ΟΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ).

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΟΥΣΚΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟΤΕ Η ΦΟΥΣΚΑ ΣΚΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΗΡΘΕ. ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


 


ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΜΥΡΙΛΙΟΥ 43, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ.Κ. 71303 ΤΗΛ. - FΑΧ: 2814006906 Email: esy.perifereiakritis@gmail.com