ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

DEADLINE - ΚΑΘΕ 490.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
 1/11/2017 (απομαγνητοφώνηση) 1-11-2017
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 130.000 ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ 26.000 ΧΡΟΝΙΑ. 5 ΜΙΚΡΟΙ ΕΝΙΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΝ ΕΝΙΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 130.000.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, 26.000 ΧΡΟΝΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ Ι ( ΙΩΤΑ ) – ( ΓΙΩΤΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ
ΕΤΣΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΦΕΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Ι (ΓΙΩΤΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Ι (ΓΙΩΤΑ) ΚΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ Ι (ΓΙΩΤΑ) ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ. Ι
ΟΠΟΥ ΤΟ Ι ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ, ΑΥΤΗ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΥΚΛΟ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ!
ΑΡΑ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΗΣ ΑΚΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ.
ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 1 ΚΑΙ ΤΟ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΑΡΑ, ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΝ ΤΕΝΤΩΣΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΗΜΑ… ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».
ΑΡΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΝΟΟ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΟΥΑΤΡΙΛΙΟΝ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ… ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΕΛΙΞΗ Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΥΒΡΙΔΙΑ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ! ΕΝΤΑΞΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ!
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ; ΩΡΑΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΟΥΣ- ΟΡΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΨΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ! ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΥ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ DEADLINE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ DEADLINE ΚΑΘΕ 490.000 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.
ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ Ή ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Ή ΤΟ ΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΕΨΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ.
Ο,ΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΙΟ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΝΕΥΤΗΚΕ. ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΤΕΙ;. ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΕΣΑΙ. ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
ΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Ή ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΕΝΑ. ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ. ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΜΕ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΟ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ Ή ΤΡΕΙΣ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΕΙΣΑΙ. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΘΕΙ, ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΤΗΣ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ! ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ;
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΜΕΝΟ!
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΡΚΟ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΫΛΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ!
ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΙΔΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΑΛΧΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΜΑΜΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΚΕΙ!
ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ, Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ; ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΡΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ… ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥΔΡΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΤΥΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΝΩ.
ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ… ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΒΡΕ ΖΩΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΟΥΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!
ΑΡΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΔΩ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ 12 ΜΕΡΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ Μ@ΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΙ.
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ… ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΑΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΖΗΣΕΙΣ, 50-60 ΔΙ@ΟΛΟΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΒΡΑΚΙΑ ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ. Ε, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΡΜΟ! ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ!
ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΠΑΣ ΧΑΛΑΝΕ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΡΟΥΧΑ, ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ 5η… ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΙΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ 5η ΣΤΗΝ 7η ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙ@ΟΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ!
ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΩΡΑΙΑ. ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ 1η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ Η 2η ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η 3η… ΤΟ ΥΨΟΣ; ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ; ΠΟΣΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ. ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΣ «ΓΑΙΑ» ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΙΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ; ΦΡΟΥΤΑ; ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΙΑ ΡΕ; Η ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ; ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ; ΕΣΕΝΑ ΛΕΝΕ ΓΑΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ «ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ».
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΖΩΟ! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΒΡΕ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ.
ΑΧ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ 12 ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 1η ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η 1η ΕΧΕΙ 12 ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ 12 ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 12 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 12χ12=144 ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ.
Η 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ 144 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η 2η ΕΧΕΙ 12 ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ 12 ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΔΩΔΕΚΑΤΟ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ 12 ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑΤΗ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ; ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΣΑΙ; Της ΤΡΙΤΗΣ; ΝΑΙ ΚΑΙ Η 4Η ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η 5Η ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η 2Η ΚΑΙ Η 1Η .
ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ 3ης . ΝΑΙ ΣΤΗΝ 3η ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ 3ης ΕΙΣΑΙ;
Η 4η ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΙ Η 4η ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Η 4η ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΧΙ Η 4η ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΟΧΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΣΤΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ Η 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ…
ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ 8, 9 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΒΓΑΖΕΙ 5 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ ΚΑΤΩ;
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΖΑΝ 10 ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΑΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΣΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ… ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝ. ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ. ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗΣ, ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: «ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΛΛΙ» , ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ. ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ… ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΠΟΙΕΙΤΕ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ.
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΔΩΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ; ΝΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΒΓΑΛΤΕ ΧΙΛΙΕΣ… ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΓΑΛΤΕ.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
ΔΩΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
ΜΑΖΕΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Ή ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ!
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ;
ΜΑΖΕΥΤΕ ΒΡΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΜΕ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΤΥΠΗΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΜΑΖΕΥΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΟΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ.
ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Α Ω ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.
ΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ! Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ Ο ΑΩ ΚΑΙ Ο ΑΩ… ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΖ… ΨΑΞΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑR ( R ΑΝΑΠΟΔΟ).
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Α ΚΑΙ Ο Ω ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ…
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΩ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΑΡΧΕΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ, ΜΑΓΕΙΕΣ, ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ, ΚΕΡΑΤΑ, ΜΕΡΑΤΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΨΗΛΑ ΕΝΑΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ». ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
«SORA» Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ !
ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΟΝ ΝΟΗΜΟΝ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ, ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ DISNEYLAND ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ PLAYSTATION 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΕΜΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ; «SORA»! ΩΡΑΙΑ!
ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!
ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΦΥΛΗ; Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ; ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΝΟΩ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ… ΜΙΑ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ … ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΛΑ Ή ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ –ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ- ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ή Ο ΔΑΙΜΟΝΑΚΟΣ Ή Ο ΚΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Ή ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΚΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΗΛΙΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ… – ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ ΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ– ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΑΫΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ.
ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ. ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ.
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ; ΔΗΛΑΔΗ Ο,ΤΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ; ΤΟΥ ΛΕΕΙ: «ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ. ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΛΟΙΠΟΝ;
ΑΡΧΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΙΜΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ; Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ. Ο,ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΫΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΙΜΑ;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΙΜΑ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ. ΑΙΜΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΑ. ΑΙΜΑ ΑΙΜΑ!! ΑΙΜΑ!! ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ; ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ; Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ DNA ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΔΩ.
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΑ ΑΫΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!
ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ;
ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΩΡΑΙΑ! ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ;
ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ Η ΓΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;
ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΧΡΥΣΟ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΟΞΥΓΟΝΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΕΔΩ.
Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ. ΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ. ΑΡΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;
ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΦΥΣΙΚΑ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Ο,ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ 2, 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ! ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. Ή ΘΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΠΑΛΙ ΘΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΫΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΫΛΟΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ. ΌΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΫΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ: «ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟ». ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ.
ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ.
ΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ. ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ…
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΤΡΑΧΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ… ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΣΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΥΧΕΣ.
ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. Ο,ΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΑΛ; ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑ; ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ, ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ.
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ.
ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ; ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΛΙΤΡΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΛΙΤΡΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% Η ΖΩΗ. ΕΚΕΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ. Η ΖΩΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ; ΤΕΛΟΣ!
ΑΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΝΕΡΟ. ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΑΤΕ; ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ; ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. «ΚΑΝΕ ΦΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΙΣΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ Ε; ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ: ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠ’ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ!. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΚΙ ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 100% ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 10%. ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 10 ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΩΣ ΥΒΡΙΔΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΥΠ’ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.
ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. «ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ» ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ.
ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ. ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΔΕΙΧΝΩ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΚΑΛΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙΑ; ΣΕ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ.
ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΡΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΜΥΘΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ;
ΩΡΑΙΑ! ΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ; ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΒΛΑΜΕΝΟ. ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΖΟΣ., «ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…». Α, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙΣ;
ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙΠΟΙΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ; ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
ΕΙΠΑ! ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ. ΑΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!! ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΙΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΎΛΑΚΕΣ;
ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΔΟΛΑΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΕΡΛΙΝΑ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ, ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ.
ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΩ. ΠΑΙΖΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΖΩΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ.
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ.
ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΡΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΖΕΙΣ… ΕΝΤΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΒΛΑΜΕΝΟ ΥΒΡΙΔΙΟ!
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ. ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ; ΣΧΕΔΟΝ ΜΩΡΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΛΑ!
ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ «ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ή ΑΡΓΩ»
ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ 10 ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ.
ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΩΡΕΣ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΣΑΤΙΔΗΣ