ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ
(ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΙΟΝΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ή ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.)

ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙ-ΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΦΟΣΟΝ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ.

Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΑΣ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Ή ΚΥΡΟΣ, Ή ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ Ή ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΩΜΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ,  ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΗΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ. ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΟΧΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΤΑ ΒΑΣΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΡΙΞΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ. (ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ). ΑΥΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΥΠΟΝΤΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΕΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ (ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑ. ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΑΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΛΗΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑ. 


(Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΕΦΕΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ. ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΙΑ ΒΟΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ. ΩΣ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ.) 


ΑΡΑ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ (ΥΠΟΤΥΠΩΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΜΑΣΕ Η ΣΠΑΡΤΗ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΥΠΩΔΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΥΡΑΝΝΩΝ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΤΩΝ 4 ΤΟΤΕ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΖΟΝΤΑΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΒΙΑΙΟΙ, ΑΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΥΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΥΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ''ΚΟΜΜΑΤΩΝ''. ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ.(ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ)

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ. Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ  ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΡΗΤΟΡΑ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ Ή ΜΕ ΟΡΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ). ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΙΕΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΗΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ (ΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΑΡΑ Η ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ''ΚΟΜΜΑΤΑ''  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΦΕΡΝΕΙ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ. (Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ). ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥΣ, Η ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗ. ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ (ΔΟΥΛΟΥΣ) ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ. 

(ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 15ΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ''ΛΙΘΟ ΕΠΙ ΛΙΘΟΥ''. ΤΟΣΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΙΧΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.)

ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΜΟΝΗ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΝ Ή ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ. ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΖΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕ. (ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Ή ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΑΡΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟ.) ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΩΡΙΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=F1qjminImjY


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ

 https://erifylh.blogspot.com/2022/08/blog-post_10.html