ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ. 

ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ "ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ", ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΗ "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ".

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ), ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΓΟΝΙΔΙΑΚΑ (ΔΙΑΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΗ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΕΙΔΗ). 

ΤΗΝ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Η "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ" ΩΣ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : antmpliatsios@gmail.com - 697 365 6136 ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ