ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΝΕΟΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΌΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΕΚ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

ΤΟ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.- ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΌΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΡΙΘ. 3986 ΦΕΚ Α΄152/1.7.2011, ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΜΩΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ; ΤΟ “ ΝΟΜΙΜΟ “ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.


ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : mntasiou13@gmail.com - 6951095775
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ