ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ;
EINAI ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ,

ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΑΡΑ, ΩΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ Ή ΜΕΣΩ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ; ΟΧΙ!!! ΑΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΙΣΧΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΚΟΥΕΙ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ;

ΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΘΡΟ-ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΡΘΡΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ  ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ (ΣΕ ΕΝΑ EXCEL). ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ. (Η ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΥΒΡΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ). ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ.3. ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 26 ΠΑΡ. 3.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΘΝΟΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΛΑΟΣ, ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. 

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28 ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΕΙΔΑΜΕ ΣΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΣΥΛΙΕΣ, ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ), ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΚΑΛΟ;;;;; ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΠΑΡ.3. ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ;OI BOΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ. 

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΩΣ ΣΩΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΟΧΗΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ