ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 2ο)-1959- 1995


ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΚΡΑΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ Η ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2019 ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ.

 Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ-ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ , ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ.

 ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ELEFSIS TV1ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

3ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

4ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

5ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

6ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ