ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (ΜΕΡΟΣ 4ο)- ΠΩΣ Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΕΓΙΝΕ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ «ΣΥΜΜΑΧΩΝ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .

 ΈΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΡΘΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 40 ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1991, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΩΣ ΤΟΤΕ «ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΟΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ, ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ». 

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1995 ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΚΑΠΟΥΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΩΡΕΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΜΕΡΩΣ. ΤΟ 2018 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»- ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. 

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ», ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΩΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. 

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ELEFSIS TV1ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

2ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

3ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

5ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

6ο ΜΕΡΟΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η ¨ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ¨ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ