ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

1940-1944: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ‘’ΠΕΦΤΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε


ΠΑΡΑ ΤΙΣ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ» ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ‘’ΚΡΥΨΟΥΝ’’ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ‘’ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ’’ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ , ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ‘’ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ’’ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕ , Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. 

ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ- ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ. 

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: tzintzioss@gmail.com – 697 7600 939

ELEFSIS TV2o ΜΕΡΟΣ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ‘’ΠΕΦΤΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Ε.Τ.Ε