ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.; (ΜΕΡΟΣ 12ο)- ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»


ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2022 ΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ 243 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ – ΤΟ 33% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ – ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . 

ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΗ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ. 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΈΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ. 

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ELEFSIS TV