ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΣΟΚ 30 ΧΡΟΝΙΑ : ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ... ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ 1832 ,ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ,ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΟΙΠΟΝ-ΕΝΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΙΝΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ .

ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΝΩ...ΦΩΝΑΖΕ ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΕΧΩΝΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ..

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΩ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΑ.. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ PSA...

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Καστοριάς

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (6/1/2022)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ