ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1821 1828 (ΜΕΡΟΣ Β)


ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Η Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Α ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1822 ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1823 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΘΕΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΔΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.. 

ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ "Ε.ΣΥ." ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 

ΤΗΛ: 6945715105

ΜΑΙΛ: mariavasilaki.esy@gmail.comΑ' ΜΕΡΟΣ:  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1821 1828