ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 2ο) ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ 34 ΣΕΛΙΔΕΣ- ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΟΗΕ – ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ, ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 2018. 

ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΙΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ. ΌΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ Η ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ Κ.ΛΠ. ΛΟΓΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ. 

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΗΕ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΔΡΑΙΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. 

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126
Α' ΜΕΡΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;

Γ' ΜΕΡΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;