ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

  

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ


Ο Σπυρίδων Δημόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή ”ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥ”, με την Ελένη Μπακιρτζή.

ΤΟ STATUS ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

Η ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ”ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΛΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας


ΠΗΓΗ