ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ

  

Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ

«ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΕΡΟ Ή ΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ, ΤΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ»

«ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ Ή ΤΑ ΙΕΡΑ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ, «ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ», ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΡΧΗ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ».

ΓΕΩΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΠΑΝΙΩΣ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΤΟ 111 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 111. ΚΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η 1 ΕΝΑΔΑ,
ΟΠΟΥ 1 + 1 + 1 = 1 ΜΙΑ ΕΝΑΔΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΕΝΑΔΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 1 ΕΝΑ,
1 + 1 + 1 = 1 ΕΝΑΔΑ 
ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ:
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
111 = 1 + 1 + 1 = 3 ΤΡΙΑ, 
ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ 111 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ:
ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ «ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ», ΜΕ :
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΠΑΝΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ 1 + 4 Ή 4 + 1, ΟΠΟΥ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 41,
ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 4 + 1 = 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.
===
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΕΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 1 ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ.
===
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ, 
ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΣΑΣ. 
===
ΠΟΛΛΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΙΕΡΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ!
====
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
 

Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –

ΤΗΛ. 26950 22705 – E-mail: esyzakynthou@gmail.com