ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ

  

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ


ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ Ή Η ΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ. 

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ Ή ΜΙΚΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 4-8-4-8-4-8.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΙΞΗ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ 1 ΕΝΑ ΤΟΥΣ.

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ: 4, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΩΣ Π.Χ. (ΔΕΙΓΜΑ  1ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ) ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ PDF ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ    

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ.
===
ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ «ΕΠΟΧΕΣ» ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ. ΜΙΑ «ΕΠΟΧΗ» ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2.000 ΧΡΟΝΙΑ, 5.000 ΧΡΟΝΙΑ, 10.000 ΧΡΟΝΙΑ, 20.000 ΧΡΟΝΙΑ, 1.000.000, 6.000.000 ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΥΝ 1 ΕΝΑ. ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΖΙ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ» ΜΕ ΤΙΣ 600 ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. 
===
ΟΙ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. 
===
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΖΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΙΞΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΩΔΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ
===
 ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ. Η ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΜΦΑΝΗΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ, ΜΕ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 600, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8. Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΕΝΑΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 4-8-4-8-4-8-4- 8-4-8, 
ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
===
ΩΣΤΟΣΟ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΧΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.
ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ», ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 600 ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ». ΟΠΟΥ ΕΔΩ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ», ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΙ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.