ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ


Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΧΑΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΌΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ, ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΑΦΑΝΙΖΕΙ, ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. 

ΑΡΑ, ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ. 

Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ:

ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΟΠΩΣ:
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 5 Η ΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ. ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 95 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 9 + 5 = 14 = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ.
ΑΡΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ «5» ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».
ΑΡΑ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».
 
ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 33+2, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ». ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΣΑΛΙΑ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ – ΝΟΜΟΙ – ΔΙΚΑΙΩ – ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ – ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ . ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΤΑ ΔΟΛΙΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
===