ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ…OTE TO XΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ….
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1949 ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΤΕ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΩΣ ΤΟ 19996 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ.
===
ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Deutsche Welle (Ντόιτσε Βέλε) ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
===
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 10% ΚΑΙ Η NTOΪΤΣΕ ΒΕΛΕ ΤΟ 40% .
===
ΤΟ ΜΑΙΟ 2018 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ NTOΪΤΣΕ ΒΕΛΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ 49,2%  ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 1%. 
 
Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΒΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΥΤΗΣ…. ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ….
===
Η ΔΗΜΟΣΙΑ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ EΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ;;;;;;;;
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ….
===

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
radioalfeios@gmail.com
 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 

 

www.kosmotheasi.com
====
 

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

 

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter

===