ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

  

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΑΣΤΕΚ) ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-2022 ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ (ΕΝΑ ΜΗΝΑ) ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. 

ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. 
(ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ Κ.Α) ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΑ) ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΘΜΙΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΠΤΥΧΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 4) ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ (ΟΚΤΩ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ)ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ185 ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΕΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΥΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ(25% ΤΟΥ ΑΕΠ) ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.