ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΖΩΟ, ΟΥΤΕ ΦΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΠΤΗΝΟ, ΟΥΤΕ ΨΑΡΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΤΟΜΟ, ΟΥΤΕ ΕΡΠΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ. 

ΑΡΑ, ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ. 

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ:

ΑΡΑ 1 + 0 = 1 ΕΝΑ

ΑΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΕΝΑΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝ (+) ΤΙΣ 599 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΟΡΑΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΟΡΑΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ, ΤΙΣ 1-3-4-6-7-9-10-12-13
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΑΥΤΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ, Η΄ ΤΟ 4: ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ή ΤΟ 8: ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΑΣ, Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΣΤΟ 8, 
ΟΠΩΣ Π.Χ. (ΔΕΙΓΜΑ  1ου ΧΑΡΤΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ) ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ PDF ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ 
ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8, ΟΤΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Η 3 ΤΡΙΤΗ, Η 6 ΕΚΤΗ, Η 9 ΕΝΑΤΗ ΚΑΙ Η 12 ΔΩΔΕΚΑΤΗ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ «ΑΡΧΗ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ:
ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ 4 ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3, 6, 9, 12 ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ 3 ΤΡΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ:
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 4 ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΣΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ», Η 1 ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η 4 ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η 7 ΕΒΔΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η 10 ΔΕΚΑΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΠΕΝΤΕ  ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 4.