ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 7ο) – ΟΙ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

 

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ 7ο) - ΟΙ ΖΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Μύθος, σύμφωνα με την ελληνική έννοια της λέξης, σημαίνει «Λόγος», «Ομιλία», «Διήγηση». Ο μύθος είναι ουσιαστικά η ίδια η ιστορία. Όμως σήμερα ο μύθος κατέληξε να είναι συνώνυμο του παραμυθιού πηρέ την σημασία του μη υπαρκτού , του φανταστικού..

Κάπως έτσι παρερμηνεύοντας ,αλλοιώνοντας των κώδικα των ανθρώπων , δηλαδή τη γλώσσα , χάσαμε την άκρη του νήματος της αρχής μας και η πραγματική ιστορία παραχαράχθηκε με αποτέλεσμα να πέσουμε στη λήθη της μνήμης , της γνώσης και επομένως της ίδιας μας της δημιουργικής δύναμης Τώρα, όμως, για πρώτη φορά έχουμε όλοι την δυνατότητα να γνωρίσουμε τις πραγματικές έννοιες των κωδικών μας, την αλήθεια της δημιουργίας μας , των προγόνων μας, της καταγωγής και της ιστορίας μας μέσα από τις χιλιάδες σελίδες των Ιερών Ελλάνιων Κειμένων που γείωσε και χάραξε ο κύριος ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ .

 Στο Ιερό Ελλάνιο Κείμενο της «ΡΕΑ – Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ» μας ταξιδεύει η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ. ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ