ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΤΕ , ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΙΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 270 ΔΙΣ ΣΤΑ 400 ΔΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Η ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ . 

ΠΕΡΙΠΟΥ 70.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΙΤΙΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΥΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΠΟΤΕ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ