ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

  

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 1/12/2021. ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΈΝΤΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΟΠΩΣΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΩΝ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΟΙ Μ.Ε.Θ. ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ , ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ (NOVARTIS) ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. 

ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ AΡΕΙΟ ΠΑΓΟ (4-9-2015/6199) ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΨΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8.400.000.000.000. € ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ. ΕΣΥ ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΔΕΣΜΕΥΣΗ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ; ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ : https://www.e-sy.gr/ ΤΟ ΜΕΛΛOΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ