ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ – ΤΟΥ ΦΩΣ – ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  

600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ - ΤΟΥ ΦΩΣ - ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


ΟΙ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ: 

13 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ» 

13 ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

13 ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ 13 ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 13 ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ 1 ΕΤΟΥΣ 

13 ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ 

13 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ. ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 600 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΕΠΟΧΕΣ». ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΕΙ, ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΗ Η ΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΜΟ Ή ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΕΣΑΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΕΩΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

 ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ 600 ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ: 2-5-8-11, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, 3 ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΑ.
ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ». 
 
ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ:
ΤΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ
1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13, 
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ Π.Χ. (ΔΕΙΓΜΑ  1ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΠΟΧΩΝ) ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ PDF ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ 
 
 
ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΩΝ 600 ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ», ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΟΡΑΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:
1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 12, 13 
ΟΠΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ – ΤΟΥ ΦΩΣ – ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ.