ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΑΚΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΠΕΡΙΠΟΥ 80.000 ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ. 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΟΔΙΚΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ, ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΚΛΠ. 

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΩΣ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.