ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΑΤΑ ”ΘΥΜΑΤΑ” ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΔΟΠΟΙ’Ι’ΑΣ

  

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΙΑΤΑ ''ΘΥΜΑΤΑ'' ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΟΔΟΠΟΙ'Ι'ΑΣ

Ο Αλέξανδρος Καζαντζής , υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” με την Ειρήνη Στυλίκη.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ‘ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ‘ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ” ΜΟΤΙVΟ ” ΚΑΙ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η” ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ….

ΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΑΥΤΟ…. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ … ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΓΚΧΡΟΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ “ΔΙΟΔΙΑ” ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ “ΔΙΟΔΙΑ” ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΔΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ “ΦΡΑΓΗ” ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ…… ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ” ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!!

10.0 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σήμερα παρότι ο πολίτης πληρώνει τέλη κυκλοφορίας – διόδια, έχει στη διάθεση του άθλιο και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, που δεν συντηρείται ούτε επιφανειακά, ούτε τα φρεάτια απορροής, με ανύπαρκτα πεζοδρόμια, χωρίς πρόσβαση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, με σπάνιο νυχτερινό φωτισμό κλπ.
10.1. Καταρχήν είναι προγραμματισμένη η αναβάθμιση όλων των υπαρχόντων Εθνικών δικτύων.
10.2. Θα επενδυθούν όλα όσα χρειαστούν για την αναβάθμιση των ανωτέρων ειδικά μέσα στις πόλεις με άριστη ποιότητος άσφαλτο, αντιολισθητική, επίπεδη, χωρίς προεξοχές κτλ.
10.3. Θα αναβαθμιστούν τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει διέλευση πεζών.
10.4. Θα δημιουργηθούν ορθά δομημένοι χώροι στάθμευσης, υπογείως ή υπεργείως ούτως ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των αυτοκινήτων στις μεγαλουπόλεις.
10.5. Θα δημιουργηθούν χώροι – πνεύμονες πράσινου και θα αναπλαστούν οι υπάρχοντες, που θα φυλάσσονται με μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, με στόχο την ευχαρίστηση και απόλαυση των πολιτών και για να αποφεύγεται η κατάληψή τους από περιθωριακές, εγκληματικές ομάδες κλπ.
10.6. Είναι στο πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας να δημιουργηθούν χιλιάδες χώροι όπου θα μπορούν οι πολίτες να καλύπτουν την αισθητική τους, να μπορούν να απολαμβάνουν τα τοπία και να εναρμονίζονται με το περιβάλλον.
10.7. Επίσης θα γίνει αναβάθμιση όλων των γεφυρών που υπάρχουν, γιατί η σημερινή κατάσταση του 2015 τείνει να εξομοιωθεί με την μεταπολεμική περίοδο.
10.8. Θα διορθωθούν οι φωτισμοί και θα δημιουργούν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους δημόσιους χώρους ούτως ώστε να υπάρχει αισθητική, να εκφράζεται η τέχνη, να προσφέρουν άνεση και να αποφορτίζουν τις μεγαλουπόλεις από το θόρυβο, τη μόλυνση και τη μετακίνηση.
10.9. Η Ελλήνων Πολιτεία από τη στιγμή, που θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης, έχει πρόγραμμα να καταστήσει όλη την Ελλάδα ένα απέραντο εργοτάξιο Εθνικής ανάπτυξης.
10.10. Τα κονδύλια που θα δαπανηθούν για αυτό είναι δεδομένα και άφθονα. Θα κατασκευαστούν δύο παράλληλοι αυτοκινητόδρομοι με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και τεχνολογίας, που θα καλύπτουν το δυτικό και ανατολικό τμήμα της καθ’ όλο το μήκος της χώρας. Οι ανωτέρω θα διασυνδέονται μεταξύ τους ανά διαστήματα ώστε να εξυπηρετούνται όλες οι ενδιάμεσες περιοχές. Ο ίδιος σχεδιασμός θα εφαρμοστεί και στην νησιωτική Ελλάδα.
10.11. Μέλημα της Πολιτείας είναι η πρόσβαση και στο πιο απομακρυσμένο χωριό με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα της εκμετάλλευσης και χρησιμοποίησης για οίκηση και ανάπτυξη περιοχών που μέχρι σήμερα είναι απρόσβατες.
10.12. Θα γίνουν υποδομές ώστε ο πληθυσμός να κατανέμεται οικιστικά σε όλη την επιφάνεια σε οικιστικούς οργανωμένους χώρους για να μπορέσει ο άνθρωπος να ζήσει σε περιβάλλον που καλύπτει την ευαισθησία του.
10.13. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία πόλεων και κωμοπόλεων ώστε κάθε πολίτης να ζει στο φυσικό περιβάλλον και να είναι σε επαφή με αυτό για να μπορέσει ενεργειακά να καλύψει την αρμονία που χρειάζεται.
10.14. Οι οικιστικές περιοχές, που θα δημιουργηθούν, θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πολιτών με υψηλών προδιαγραφών υποδομές πχ αποχετευτικό, ηλεκτρικό, υδρευτικό κλπ.
10.15. Οι οικίες είναι σχεδιασμένες με προσανατολισμό ώστε να δέχονται όλες τις ακτινοβολίες, που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον και να το σέβονται. Η κατασκευή τους θα είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ενεργειακά αυτάρκης και θα κατασκευάζονται μόνο από φυσικά υλικά, της μητέρας γης. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
10.16. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν σχεδιαστεί παράλληλα με τους αυτοκινητόδρομους να λειτουργούν αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και προδιαγραφών.
10.17. Κάθε κωμόπολη ή πόλη, ανάλογα στο μέρος που βρίσκεται, θα έχει τις ανάλογες υποδομές για την διασύνδεσή της με την υπόλοιπη χώρα.
10.18. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στην αεροπορική διασύνδεση, που θα καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Όλα τα νησιά μας θα είναι συνδεδεμένα με ακτοπλοΐα μεταξύ τους και με την ηπειρωτική Ελλάδα.
10.19. Επίσης θα γίνεται χρήση υδροπλάνων όπου είναι αναγκαίο.
10.20. Το σχέδιο της Ελλήνων Πολιτείας είναι οι μεγαλουπόλεις να δώσουν την θέση τους προοδευτικά στις μικρές πόλεις, κωμοπόλεις, που θα κατασκευαστούν, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν αυτά που παρέχει η φύση της χώρας μας.
10.21. Η Ελλήνων Πολιτεία μέσω των τιμών των ακινήτων (real estate) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την αποσυμφόρηση των μεγάλων πόλεων.
10.22. Πρόγραμμα της Ελλήνων Πολιτείας είναι η κατασκευή μιας πόλης εξ’ αρχής και εξ’ ολοκλήρου, που θα φιλοξενεί αποκλειστικά την διοίκηση, θα περιλαμβάνει όλα τα υπουργεία, τους οργανισμούς και τα ιδρύματα, τα οποία θα διοικούν την Ελλήνων Πολιτεία.
10.23. Η πόλης αυτή θα κατασκευαστεί σε μια περιοχή, που θα αναδεικνύει το κάλλος της Ελληνικής γης, θα έχει ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, που θα προσφέρουν άριστη εξυπηρέτηση για επίσημους προσκεκλημένους, καθώς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όλων των υποδομών, όπως αεροδρόμιο, πάρκα κλπ.
10.24. Σε αυτήν την πόλη η Ελλήνων Πολιτεία θα κατασκευάσει ανάλογη με τη χρήση του οικοδομικό συγκρότημα, που θα φροντίσει να γίνει η νέα έδρα του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
10.25. Θα κληθούν όλα τα κράτη να στείλουν τους επίσημους πρεσβευτές τους, που έχουν στα Ηνωμένα Έθνη και να εγκατασταθούν στο οικοδομικό συγκρότημα εντελώς δωρεάν.
10.26. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να καλέσει όλα τα Έθνη – Κράτη να φιλοξενηθούν από αυτήν στην νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών που θα ιδρύσει.
10.27. Για να σταματήσει η υπέρογκη δαπάνη, που καλούνται σήμερα να πληρώσουν, στις σημερινές εγκαταστάσεις των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό θα γίνει ως δείγμα μεγαλοπρέπειας του Ελληνικού Έθνους προς ολόκληρο τον πλανήτη.


ΠΗΓΗ