ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΣΤΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΜΕGΑ Ο ΑΝΤ1 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ PRONEWS, ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ «ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ», ΟΙ «120ΑΡΙΔΕΣ» ΟΙ «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ» «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ» «ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΈΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΝΤΑΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ :

Έρευνα Reuters: Αναξιόπιστα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/wp/2021/12/22/anakoinosi-aparadekti-kateythynomeni-kalopliromeni-parapliroforisi-ton-systimikon-meson-mazikis-epikoinonias-synechizetai/