ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ. 

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ Ή ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΟΜΩΣ, ΩΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΗ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΟΜΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΕΝΩΠΙΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ. 

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΘΕΙΣΑ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΑΦΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΑΦΑΙΤΕΡΟΥ Η ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. 

ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΠΙΣΤΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΗ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Ή ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ή ΣΕ ΔΕΗ Ή ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ. ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΟΝΟΥ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΤΩΡΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 

     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ

 Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η
 ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ
 Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΗΓΗ

 https://erifylh.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html?fbclid=IwAR2YizAtHxlZx6e_rJGGaYcFyzq2SE__TjiBpNyQiC_TvF-U9OzxP4QTFao
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ