ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΑ Η ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

 


ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ.


'Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)

1. O αριθμός των βουλευτών ορίζεται με νόμο, δεν μπορεί όμως να είναι μικρότερος από διακόσιους ούτε μεγαλύτερος από τριακόσιους.


2. Oι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.


3. Oι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως νόμος ορίζει. O νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα.


**4. Oι βουλευτικές εκλογές διενεργούνται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Νόμος που ψηφίζεται με την πλειοψηφία των δύο τρίτων του όλου αριθμού των βουλευτών μπορεί να ορίζει τα σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τους εκλογείς που βρίσκονται έξω από την Επικράτεια. Ως προς τους εκλογείς αυτούς η αρχή της ταυτόχρονης διενέργειας των εκλογών δεν κωλύει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος με επιστολική ψήφο ή άλλο πρόσφορο μέσο, εφόσον η καταμέτρηση και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων διενεργείται όποτε αυτό γίνεται και σε ολόκληρη την Επικράτεια.


**5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.


ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΑΝ, ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΦΕΚ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΑΡΑ, Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ. (ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.)

ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΥ.


Άρθρο 211 - Αστικός Κώδικας - Άμεση αντιπροσώπευση


ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΙΣΧΥΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟΥ.

Άρθρο 216 - Αστικός Κώδικας - Πληρεξουσιότητα

Η εξουσία αντιπροσώπευσης παρέχεται με τη σχετική δικαιοπραξία (πληρεξουσιότητα).


Η ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ. ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.

Άρθρο 217 - Αστικός Κώδικας


ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 218

Άρθρο 218 - Αστικός Κώδικας - Ανάκληση πληρεξουσιότητας

Η πληρεξουσιότητα παύει με ανάκληση. Η παραίτηση από το δικαίωμα της ανάκλησης είναι άκυρη, εφόσον η πληρεξουσιότητα αφορά αποκλειστικά το συμφέρον του αντιπροσωπευομένου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΕΥΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 211 ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΞ' ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΔΡΑΝΕΙ.


'Αρθρο 51: (Εκλογή βουλευτών, εκλογικό δικαίωμα)


2. Oι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 223.


Άρθρο 223 - Αστικός Κώδικας

Η πληρεξουσιότητα, εφόσον δεν συνάγεται το αντίθετο, παύει με το θάνατο ή τη δικαιοπρακτική ανικανότητα αυτού που έδωσε ή αυτού που έλαβε την πληρεξουσιότητα.


ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΝΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΩΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 229 ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.        


Άρθρο 229 - Αστικός Κώδικας - Έλλειψη πληρεξουσιότητας


ΑΝ ΕΔΩ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ) ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ), ΤΟ ΚΥΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΜΕΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ Ή ΟΧΙ.

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Άρθρο 231 - Αστικός Κώδικας - Συνέπειες της έλλειψηςΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε." Ή ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 231 ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 234.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΝΟΜΙΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.

ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ. ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΛΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΕΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; Ή ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΙ. ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΟΙ ''ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ'' ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΛΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ. ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. 


ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. 


Η ΓΙΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙ.

ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ 

ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ