ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΑΦΟΡΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ. ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. ΩΣ ΔΙΑ- ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΡΑ, Η ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ; ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.

ΛΟΓΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η ΠΙΣΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΟΡΙΣΜΟΣ Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ-ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΔΙΑ-ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΟΝΟ Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΥ ΟΡΚΟΥ. ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΦΟΡΚΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΝΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΦΟΡΚΙΣΜΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 3, ΠΑΡ. 3) ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

'Αρθρο 3: (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας)

3. Tο κείμενο της Aγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. H επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Aυτοκέφαλης Eκκλησίας της Eλλάδας και της Mεγάλης του Xριστού Eκκλησίας στην Kωνσταντινούπολη.


ΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ-ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕΒΕΣΑΙ Ή ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.

ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΖΩΑ ΞΑΝΑ ΣΕ ΖΥΓΟΥΣ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΚΟΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ. ΑΡΑ ΟΙ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΝ Ή ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1800 ΧΡΌΝΙΑ ΔΥΝΑΣΤΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΟΘΩΝΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ; Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΡΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ;

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ; ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΠΗΡΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΙΑ;


ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ Ή ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΤΟΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ). ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΟΙ ΝΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΚΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ;

ΑΣ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΝ-ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣAΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ: https://toploiotonfaiakon.blogspot.com/2021/03/blog-post_15.html