ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΦΘΟΝΗ ΑΕΝΑΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ, ΠΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ.

 ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, TEXNIKA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΞΗ ΔΥΟ ΑΛΛΩΝ ΛΕΞΕΩΝ. ΤΟ ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΟ ΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΓΟ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΑΡΗΧΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ, Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΩΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ Ή ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ''ΜΙΚΡΟΚΛΙΜΑ'' ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ Ή ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Ή ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ Ή ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 100/100 (ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 99/100 ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΡΜΑΙΝΟΝΤΑΙ). ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ. ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗ ΟΦΕΛΙΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ; ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ ''ΕΞΩ'' (ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ''ΜΕΣΑ'') ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ''ΑΕΝΑΗ'' ΚΑΙ ''ΑΦΘΟΝΗ'' ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΧΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΧΥΣΗΣ.

ΑΡΑ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ (ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ. ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ) ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΡΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ''ΓΗ'', ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ (ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΦΘΟΝΟΥ) ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ''ΘΕΙΑ ΦΥΣΙΝ'' ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΕΙ. 

ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΕΝΑΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ''ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ''. ΕΤΣΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΙΣΘΕΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑΠΙΣΤΕΨΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝ. ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ''ΓΗΣ''. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΟΥΣ. Η ΑΕΝΑΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ, ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ. ΚΛΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ. 

ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΡΘΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ. Η ΑΕΝΑΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ, ΦΩΤΙΖΕΙ, ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ, ΨΥΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ''ΓΗ'' ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ. ΘΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ. ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ''ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ'' Ή ''ΒΙΒΛΟΣ''. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, Η ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ. ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; (ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ TO ΔΕΧΘΕΙ AYTO ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ;)

ΕΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ "ΠΙΣΤΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ. Η "ΠΙΣΤΗ'' ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΨΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΠΕΙΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΩΡΑ Η ΑΕΝΑΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΡΕΠΕΙ NA ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΗΔΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΗΣΗΣ, ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΜΥΗΣΗ" ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ. ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.


ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

https://www.aitherikigrafi.gr/
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΛΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Η ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΛΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΚΑΠΟΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΝΕΤΗ ΜΕΛΕΤΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 


ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.


ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810