ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  H ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Η ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΟΥΣ, Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

Η ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΗΡΘΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΛΗΘΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ. ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ.Η ΓΝΩΣΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  https://www.aitherikigrafi.gr/  ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ. ΩΣ ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΑΝΑΔΟΜΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ!