ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ: ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΕ Φ.Ε.Κ.

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΙΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 590/1977 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΒΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. 

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΙ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ; ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ Ή ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ; ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821 ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΣΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ; ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ; 

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΦΕΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. 

ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΦΕΚ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 590/1977. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΑΝΗ.Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΣ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΔΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ, ΣΕΧΤΑ, ΔΟΓΜΑ, ΣΤΟΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ;


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ


ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 


ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

  ΠΗΓΗ  https://e-sykissamou.blogspot.com/