ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;

  


ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Άρθρο 134α 

Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του Πολιτεύματος

Θεμελιώδεις αρχές και θεσμοί του πολιτεύματος θεωρούνται στο πλαίσιο του προηγούμενου άρθρου: 

α) η ανάδειξη του Αρχηγού του Κράτους με εκλογή. 

β) το δικαίωμα του λαού να εκλέγει τη Βουλή με γενικές, άμεσες, ελεύθερες, ίσες και μυστικές ψηφοφορίες μέσα στα συνταγματικά χρονικά πλαίσια.

γ) το κοινοβουλευτικό σύστημα διακυβέρνησης. 

δ) η αρχή του πολυκομματισμού. 

ε) η αρχή της διάκρισης των εξουσιών, όπως προβλέπεται στο Σύνταγμα. ( Δηλαδή η νομοθετική λειτουργία  από τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η εκτελεστική λειτουργία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση και η δικαστική λειτουργία  από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού.) 

στ) η αρχή της δέσμευσης του νομοθέτη από το Σύνταγμα και της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας από το Σύνταγμα και τους νόμους

ζ) η αρχή της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. και

 η) η γενική ισχύς και προστασία των ατομικών δικαιωμάτων που προβλέπει το Σύνταγμα.

ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ; ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ Η ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΛΕΚΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΩΣ ΔΩΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΦΕΚ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΗΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ, ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΠΗ; ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

 ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΟ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΛΙΘΟΣ, ΠΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ.

ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΛΑΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ. ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ.

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΡΘΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ ΑΘΩΟΣ Ή ΕΝΟΧΟΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ! 

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΝΟΜΙΚΟ ΟΡΙΣΜΟ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.


ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ Ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΥΑ.


ΑΦΟΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ  ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ (ΑΝΟΜΟΥΣ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΝΕΓΗ 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ


     ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ε.ΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΗΓΗ  https://e-sykissamou.blogspot.com/