ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ''ΣΤΑΥΡΩΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ''

 ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ "FIAT MONEY" ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ  ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ, ΟΛΑ ΞΕΚIΝHΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ 1922, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕ ΔΥΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ. (ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΕΠΟΧΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ). 

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΑΓΓΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ (ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΙΩΔΩΣ ΠΙΕΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ). ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ; ΙΣΩΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΤΕ ΦΑΝΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ. Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 1922, ΑΝΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ, ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 1.600.000.000 ΔΡΑΧΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ.ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΔΡΑΧΜΩΝ. ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΩΣ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΡΑΧΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ 50 ΔΡΑΧΜΩΝ. Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΡΩΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, (ΤΌΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ''ΣΤΑΥΡΟΙ'' ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ, ΤΟ "ΣΤΕΜΜΑ", ΩΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΟΥ (ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟΥ) ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ (ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ), ΑΡΑ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΩΜΙΣΘΗΚΑΝ ΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ. 

ΑΡΑΓΕ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΙΣΩΣ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡSI ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ; ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΪ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΚΟΜΠΙΝΑ ΞΑΝΑ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ 50% ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ; Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΦΕΚ 43 Α' / 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1922


ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

ΦΕΚ 144 ΤΟΥ 1926

ΦΕΚ 52 / 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1827

ΦΕΚ 48 Α' / 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1922 ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ; 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.  ΠΗΓΗ  https://e-sykissamou.blogspot.com/