ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΗΛΙΑΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ 13 ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

  

#ΗΛΙΑΚΟ #ΚΟΣΜΙΚΟ #ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ #13 ΤΟΥ #ΩΜΕΓΑ
#ΗΛΙΑΚΟ #ΚΟΣΜΙΚΟ #ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ #13 ΤΟΥ #ΩΜΕΓΑ

#ΗΛΙΑΚΟ #ΚΟΣΜΙΚΟ #ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ #13 ΤΟΥ #ΩΜΕΓΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ 13ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΕΛΛ- ΗΝ,  ΤΟΝ ωμεγα

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ  12 + 1   ΄Η  1 + 12 , 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΙΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα.

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΕΡΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΤΟ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ.  ΚΑΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΕΥΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΩΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ωμεγα ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ , ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ωμεγα, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΣΟΥ???

ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ. 

ΠΗΓΗ:  https://www.aitherikigrafi.gr/iliako-kosmiko-oraloi-13-omega

αω ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : https://www.artemis-sorras.gr/

https://esykozanisnea.blogspot.com/2021/05/13.html

Ε.ΣΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ  https://www.e-synews.gr/wp/