ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 


ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΜΕΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ. ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ; ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΑΝΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΙΔΙΩΤΗ. ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΞΟ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟ 1829. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ 9 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΕΡΔΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗ. ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. 

ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΕΡΔΙΣΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1815. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 2 ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ. ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΥΠΩΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΒΑΖΕ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΜΙΑΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ.

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 42 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΣΩΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ. ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΑΘΛΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ; (ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ)

ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΜΑΤΗΡΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΛΕΤΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΤΡΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ; Η ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ. Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΚΕΡΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΕΡΔΗ.

ΑΡΑ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ; ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ. ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΙΔΙΩΤΗ, ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ. 

ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ