ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ 12-04-2021 ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (13-04-21)

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "Ε5" ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ 12-04-2021 ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (13-04-21) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 23-04-21 ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ
 
 

 ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΑΩ  


 
ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ. ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΦΑΣΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΝ ΕΠΙΔΡΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΥΛΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΥΓΡΗΣ ΑΕΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΤΙΟ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η΄ ΑΠΕΛΛΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΔΙΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΣΟ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΒΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΛΗΘΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ (ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ) ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ Η΄ ΕΙΚΟΝΕΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΟΣΙΟΙ Κ.ΛΠ.

ΟΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΙΒΔΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΛΗΘΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΨΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΔΩ

 

ΠΗΓΗ!