ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΗΘΙΚΗ ΘΑ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΗΘΙΚΟ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΕ ΠΟΙΟ STATUS ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ;

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ ΑΡΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΗΘΙΚΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΡΥΒΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΘΙΚΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ! 

ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ Α' 30 / 28-2-2021 (ΝΟΜΟΣ 4780/2021) ΣΤΟ Γ' ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΗΘΙΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΕΣ; ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΩΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ Η ΟΧΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; (ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ ΖΩΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ Κ.Τ.Λ., ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.) MEΣΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ΕΧΕΙ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΝΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΗΘΗΣ. 

ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://erifylh.blogspot.com/2020/09/blog-post_22.html

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΗΘΙΚΗ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΕΣΑΜΕ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4780/2021:


ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ.


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ
 

 ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
 
 
ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 
 ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
 

 
 ΟΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
 

 
ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ 
 

 
 
Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 

 
 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ