ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΑΡΑΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α-Ω ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

ΦΑΡΑΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α-Ω ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΦΑΡΑΩ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α-Ω ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ο ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΟΣ? ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΛΙΟ. ΤΟ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΦΑΡΑω ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΦΑΡαω ΗΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΑΩ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΦΑ ΡΑ ω ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αω Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΦΑ ΡΑ ω Ο ΦΕΡΩΝ ΑΛΦΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ Ρ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΡΑω ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΡΑω, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΔΕΣΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΚΑΚΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΦΑΡΑω ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΗ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ.

ΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 14Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΩ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ αω. ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΩΑ ΠΡΙΝ 45.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΙΝΩΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝΩΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 27 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ) ΝΟΥΣ ΔΙΑ – ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

27 ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ α ωΜΕΓΑ. ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ, Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΡΟΙΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ.

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ: https://www.aitherikigrafi.gr/ellanioi-arithmoi-dimiourgia-alpha-omega

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΠΗΓΗ : https://www.e-synews.gr/