ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑΥΓΕΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  

ΤΑΥΓΕΤΟΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ!!

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΥΤΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.

ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ:

ΣΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ!! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ! Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΜΗΤΡΑΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ!

ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ. ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΧΡΟΝΟΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΧΡΟΝΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑΥΓΕΤΟΣ!!

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΚΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑΥΓΕΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ
ΧΡΟΝΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΗΡΩΕΣ, ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ταυγετος, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΡΑ, ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ, ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ!!

ΑΡΑ, Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ! ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!

ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ, ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ωμεγα, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!! 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΙΒΩΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ!!

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ταυγετος, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ; ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!! ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!

ΠΗΓΗ

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ “ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ”: https://www.aitherikigrafi.gr/triadiki-monada

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ