ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

  ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

[...] ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 2 ΔΥΟ ΝΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΞΕΩΝ, ΣΥΝΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΟΥΣ Π.Χ. ΝΤΟ – ΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ, ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΑ ‘Η ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΝΟΤΩΝ Π.Χ. ΤΟΥ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. ΑΛΛΟ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΑΡΙΝΟ, ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ, ΦΛΟΓΕΡΑ, ΝΤΕΦΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΟΔΕΣ.

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ, ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ, ΟΠΩΣ Ο WOLFGANG AMADEUS MOZART, Ο JOSEPH HAYDN, Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ LUDWIG VAN BEETHOVEN ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ.

ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝΟΜΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ‘Η ΕΒΡΑΙΚΑ ‘Η ΧΑΖΑΡΙΚΑ ‘Η ΓΟΤΘΙΚΑ ΓΚΟΘ.

ΑΡΑ, Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 19ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ; ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ 7 ΕΦΤΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ
ΔΟΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΙΣ
ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ,

ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ
ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ!
ΤΑ ΖΩΑ!

ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΒΔΗΛΑ, ΣΑΠΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΗ, ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΑΟΤΙΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ,

ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΣΑΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ‘Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ‘Η ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΔΟΓΜΑ (ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΩΑΜΕΘ, ΒΟΥΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΘΗ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΩΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΤΑ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΝΟΤΩΝ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ KΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ,

ΟΠΟΥ ΤΟ ΡΕ, Η ΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΞΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ‘Η ΜΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ‘Η ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ.

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩN ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ, ΟΤΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ 360, ΤΟΥ ΚΥΚΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 360 Χ 360 Χ 360 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΟΤΩΝ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΝΟΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΗΝ ΝΟΤΑ ΡΕ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 6 ΕΞΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ, ΣΥΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΤΑ ΡΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΕΥΓΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΠΟΡΤΑ, ΠΥΛΗ, ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗΣ, ΚΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΝΟΤΩΝ.

ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΝΤΟ – ΜΙ – ΦΑ – ΡΕ – ΛΑ – ΣΙ – ΣΟΛ; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ; ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ. ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ, «Α – ΡΥΘΜΟ» ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ «ΧΑΖΑΡΟ - ΖΩΑ»; ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥΣ: «ΧΑΖΑ – ΡΟΥΣ. ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ». ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ; ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ; ΕΕΕΕΕ???

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ! ΘΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ

ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ‘Η ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΜΕΘΟΔΟ, ΔΙΔΑΧΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;

ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ;

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΧΑΖΑ – ΡΟ ΖΩΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΝΟΤΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΕΕΕ;

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΕΣ, ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΑΝΟΑ, ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ:

ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ «ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ (ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΕΦΤΑ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ 6 ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΝΟΤΕΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΖΕΥΓΟΣ),

ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ.

ΜΑ ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ;

ΠΟΥ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Α Ο Ω ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

14 + 18 + 7 + 28 + 12 + 10 + 28 + 13 + 13 + 8 = 151 = 1 + 5 + 7 = 7 ΕΦΤΑ

Ο ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΦΤΑΓΡΑΜΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΟΤΩΝ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΤΑ. ΤΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ;

ΤΑ ΗΜΙΤΡΕΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΚΟΣΜΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ, ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ ΜΕ ΒΕΛΟΣ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ,

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙ ΞΟΔΕΨΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΑΝΟΑ ΕΙΝΑΙ!

ΚΡΕΜΑΝΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΣΑΝ ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!

ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ; ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.

ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΥΣΕΙΣ =, ΜΕ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΑΚΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;;; ΜΕ ΔΙΕΣΕΙΣ # ΦΥΛΑΚΗ. ΜΕ ΜΙΣΑ, ΜΕ ΜΙΣΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΓΙΑ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 8 ΟΧΤΩ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΟΚΤΑΒΑ. ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ: ΝΤΟ – ΜΙ – ΦΑ – ΡΕ – ΛΑ – ΣΙ – ΣΟΛ – ΝΤΟ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΣ ΟΙ ΝΟΤΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΑΣ ΜΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΝΤΟ – ΡΕ – ΜΙ – ΦΑ – ΣΟΛ – ΛΑ – ΣΙ. ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΣΕ ΕΚΕΙ! ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ! ΘΑ ΧΕΣΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ. Ο,ΤΙ ΤΑ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΒΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ,

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ,

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΟΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΕΥΓΩΝ ΤΩΝ ΝΟΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΟΜΟ ΟΡΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ‘Η ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ;

ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
7 ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: https://leoniki2021.blogspot.com/2021/03/pouthena-den-exoun-emfanisei-ena-arxaio-elliniko-vivlio-grafis-mousikis.html?spref=fb&fbclid=IwAR0c-uZP2W9zkRAQqLQDXOPSJ6rSpFoCfNjGAofWE38qzaiVqWUGbeVsoQI