ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟ 2016

Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε
Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΝΕΣΤΩΡ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΝΕΣΤΩΡ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ 3852/2010 ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ 1Ο ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡ.193/2013 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΒΑΡΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΨΕ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ Α.Φ.Μ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ.

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4389/2016. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3845/2010 ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

YouTube Poster

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ